logo wicked
menu 2 facebook
blauwe grafische tekening met golven
home

GEBRUIKSVOORWAARDEN SPRINGKASTELEN.

Voor de huur van springkastelen, gelden onze algemene voorwaarden, waarvan huurder verklaart deze gelezen te hebben.

Werking:

Een springkasteel wordt continu opgeblazen door een blower/fan. De lucht ontsnapt onderaan via voorziene openingen, maar ook langs de naden verdwijnt er veel lucht. De luchtbelletjes die je ziet op een nat springkasteel is de lucht die uit de naden ontsnapt.

Hoe kies je een springkasteel?

Houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Heb je graag obstakels en hindernissen? Naargelang het gehuurde model bieden onze overdekte kastelen geen volledige bescherming tegen de regen, er kan steeds regenwater op het springgedeelte binnendringen.

Waar plaats je een springkasteel?

Altijd op het meegeleverde beschermzeil, op een zachte en vlakke ondergrond, gras is ideaal voor eventuele ongevallen.

Een springkasteel mag nooit op een ondergrond met steenslag of met puntige voorwerpen geplaatst worden. Plaats de opening naar het feest toe, zo hebt u een beter toezicht

Wat moet je voorzien voor een springkasteel?

Stroom van 220V en 16A. Zorg voor een goede doorgang naar de plaats en voorzie 1m langs elke zijde. Voorzie 2m achter het kasteel voor de blower/fan.

Hoe ongevallen voorkomen?

Zorg dat er steeds toezicht is van een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Niet op of aan de muren en bogen hangen en nooit met schoenen betreden. Neem geen extra speelgoed, scherpe voorwerpen of snoep mee in de kastelen. Het springkasteel nooit aflaten wanneer er nog kinderen op aanwezig zijn. Zorg dat de blower/fan vrij blijft.

Wat te doen bij regen?

HET TOESTEL OPGEBLAZEN LATEN!

Indien het toch moet uitgeschakeld worden (hevige rukwinden en onweer): de stroom uitschakelen, de muren en de torens naar binnen plooien en vervolgens het springkasteel dubbelvouwen zodat er niet te veel water kan inlopen. Indien het toch open in de regen blijft liggen sijpelt het water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder dient betaald te worden.

 
© 2012 Alle rechten voorbehouden